Finanční analýza Volkswagen Group - Turza, Vladimír (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu Volkswagen Group. Na začátku je vymezena metodika použité finanční analýzy. Následuje charakteristika holdingu Volkswagen Group a jeho jednotlivých členů, společně s majetkovými vazbami mezi nimi. Ve třetí kapitole se nachází praktická část práce, tj. finanční analýza koncernu, přičemž data jsou čerpána z výročních zpráv koncernových podniků. V poslední části je zhotovena SWOT analýza koncernu.