Finanční analýza Volkswagen Group - Turza, Vladimír; Marek, Petr; Šnajberg, Oxana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu Volkswagen Group. Na začátku je vymezena metodika použité finanční analýzy. Následuje charakteristika holdingu Volkswagen Group a jeho jednotlivých členů, společně s majetkovými vazbami mezi nimi. Ve třetí kapitole se nachází praktická část práce, tj. finanční analýza koncernu, přičemž data jsou čerpána z výročních zpráv koncernových podniků. V poslední části je zhotovena SWOT analýza koncernu.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses