Stínové bankovnictví - Novotný, Tomáš; Blahová, Naďa, 1958-; Šedivý, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Ve své bakalářské práci se zabývám problematikou stínového bankovnictví. Práce je teoreticky zaměřena. Jejím cílem je poskytnout celkový pohled na systém stínového bankovnictví. Text je rozdělen do čtyř částí. První část obsahuje vymezení stínového bankovnictví a popsání jeho charakteristických znaků. V druhé části je vysvětleno zprostředkování úvěrů ve stínovém bankovnictví a proces sekuritizace. Třetí část je zaměřena na zmapování situace v oblasti zavádění regulatorních opatření pro stínové bankovnictví. Poslední část je věnována statistickému pohledu na stínové bankovnictví.
Vedoucí práce: Naděžda Blahová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses