Analýza změny obchodní strategie výrobně obchodní společnosti Salma s.r.o. - Krejčí, Tomáš (2014)
Cílem této práce je analyzovat vytvoření nové obchodní strategie a její dopad na hospodářskou činnost firmy. Teoretická část obsahuje vymezení pojmů, popis marketingových komunikací, rozdílu "Business to business" a "Business to consumer", relevantní způsoby komunikace a finanční analýzu podniku. Druhá část práce popisuje situaci firmy, přehled konkurenčního prostředí. Obsahem druhé části práce je také vysvětlení současné obchodní strategie a vybraných finančních ukazatelů. Třetí praktická část se věnuje navržené budoucí obchodní strategii.