Analýza změny obchodní strategie výrobně obchodní společnosti Salma s.r.o. - Krejčí, Tomáš; Chylíková, Hana, 1953-; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této práce je analyzovat vytvoření nové obchodní strategie a její dopad na hospodářskou činnost firmy. Teoretická část obsahuje vymezení pojmů, popis marketingových komunikací, rozdílu "Business to business" a "Business to consumer", relevantní způsoby komunikace a finanční analýzu podniku. Druhá část práce popisuje situaci firmy, přehled konkurenčního prostředí. Obsahem druhé části práce je také vysvětlení současné obchodní strategie a vybraných finančních ukazatelů. Třetí praktická část se věnuje navržené budoucí obchodní strategii.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses