Srovnání sazeb u daně z přidané hodnoty - Kořínková, Lucie; Dugová, Alena, 1985-; Láchová, Lenka, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem této práce je porovnat sazby DPH všech států EU. Teoretická část je podrobněji zaměřena na současný stav legislativy v oblasti sazeb u DPH v ČR a ve stručnosti popsané sazby DPH uplatňované v ostatních státech EU. Praktická část této práce je zaměřena na sazby DPH uplatňované u některých druhů zboží či služeb. Obsahem práce je i ve stručnosti popsaná harmonizace daňových sazeb.
Vedoucí práce: Alena Dugová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses