Finanční analýza společnosti Hamico, s.r.o. - Duong, Thanh Dat; Šnajberg, Oxana; Menčlová, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce pojednává o problematice finanční analýzy společnosti Hamico, s.r.o. v období 2010 - 2013. Práce se skládá ze dvou částí a to z teoretické a praktické. V teoretické části je popsán význam a účel finanční analýzy, definované a rozebrané vybrané poměrové ukazatele a metody, se kterýma se bude pracovat ve finanční analýze. V praktické části je v první řadě představena společnost a následně bude provedena finanční analýza pomocí ukazatelů a metod popsaných v teoretické části.
Vedoucí práce: Oxana Šnajberg
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses