Finanční analýza a finanční plán PETROF, spol. s r. o. - Dvořák, Jan (2014)
Bakalářská práce na téma "Finanční analýza a finanční plán PETROF, spol. s r. o." je rozdělena do tří částí. První je věnována metodickému výkladu finanční analýzy. V druhé části se tato metodika aplikuje na společnost PETROF. Za účelem zhodnocení finančního zdraví společnosti v pozorovaných letech 2008 -- 2012 je zpracována externí finanční analýza včetně modelů predikce finanční tísně. Vypočtené hodnoty některých ukazatelů jsou poté porovnány s konkurencí v hudebním odvětví. Na závěr této práce je uveden nástin finančního plánu na rok 2013, který je založen na dosavadním vývoji jednotlivých položek a očekávání do budoucna.