Finanční analýza a finanční plán PETROF, spol. s r. o. - Dvořák, Jan; Marek, Petr; Jakoubek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce na téma "Finanční analýza a finanční plán PETROF, spol. s r. o." je rozdělena do tří částí. První je věnována metodickému výkladu finanční analýzy. V druhé části se tato metodika aplikuje na společnost PETROF. Za účelem zhodnocení finančního zdraví společnosti v pozorovaných letech 2008 -- 2012 je zpracována externí finanční analýza včetně modelů predikce finanční tísně. Vypočtené hodnoty některých ukazatelů jsou poté porovnány s konkurencí v hudebním odvětví. Na závěr této práce je uveden nástin finančního plánu na rok 2013, který je založen na dosavadním vývoji jednotlivých položek a očekávání do budoucna.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses