Finanční analýza a finanční plán TOKOZ a. s. - Poulová, Lucie (2014)
Cílem této práce je provést finanční analýzu společnosti TOKOZ a. s. a sestavit nástin finančního plánu. Práce se skládá ze dvou hlavních částí. Metodická část představuje vymezení finanční analýzy a jednotlivých použitých metod a ukazatelů. Samotné provedení finanční analýzy za roky 2007-2013 s využitím definovaných postupů shrnuje analytická část, která zahrnuje i vysvětlení a srovnání s vybranou konkurencí a odvětvím. V návaznosti na provedenou analýzu je sestaven finanční plán na rok 2014. Závěr práce se pak věnuje celkovému zhodnocení.