Finanční analýza a finanční plán Zeelandia, spol. s r.o. - Lorenc, Adam; Hrdý, Milan; Kuchyňa, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem bakalářské práce je zpracovat finanční analýzu společnosti Zeelandia s.r.o. z pohledu externího analytika za období v letech 2008 až 2012. Dále provést porovnání ve vybraných ukazatelích s podniky ze stejného odvětví a vypracovat nástin krátkodobého finančního plánu na rok 2013. Práce obsahuje metodickou část, ve které je vymezen a popsán využitý teoretický aparát, následuje aplikační část, kde jsou tyto metody aplikovány na konkrétní podnik a jejich výsledky porovnávány s jinými vybranými podniky. Na závěr je proveden nástin krátkodobého finančního plánu.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses