Finanční analýza a finanční plán ZOTT, s.r.o. - Obhlídal, Jiří; Hrdý, Milan; Kuchyňa, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem práce je provést klasickou finanční analýzu podniku Zott, s. r. o. Pro tuto analýzu jsou použity data nalezena na webové stránce www.justice.cz za období 2008-2012. Na začátku je popsána metodika práce, způsob výpočtu všech daných ukazatelů pro danou finanční analýzu, dále jsou použité bankrotní a bonitní modely. V další a to praktické části bude samotná provedená finanční analýza s porovnáním společnosti s jinými společnostmi v oboru. A na závěr je naznačený finanční plán pro tuto společnost.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses