Finanční analýza a finanční plán MORA MORAVIA, s.r.o. - Michalová, Tereza (2014)
Bakalářská práce na téma "Finanční analýza a finanční plán Mora Moravia s. r. o." je složena z části metodické a z části praktické. V metodické části jsou vysvětleny základní metody a ukazatele, které budou v bakalářské práci použity. V praktické části jsou tyto metody aplikovány na společnost Mora Moravia s. r. o. Cílem bakalářské práce je posoudit finanční zdraví výše uvedené společnosti v letech 2007 -- 2012, srovnat tento podnik s odvětvím a z dostupných údajů se pokusit vytvořit nástin krátkodobého finančního plánu pro rok 2013. Závěr obsahuje shrnutí a krátké zhodnocení finanční situace analyzované společnosti.