Finanční analýza a finanční plán MORA MORAVIA, s.r.o. - Michalová, Tereza; Hrdý, Milan; Bobek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce na téma "Finanční analýza a finanční plán Mora Moravia s. r. o." je složena z části metodické a z části praktické. V metodické části jsou vysvětleny základní metody a ukazatele, které budou v bakalářské práci použity. V praktické části jsou tyto metody aplikovány na společnost Mora Moravia s. r. o. Cílem bakalářské práce je posoudit finanční zdraví výše uvedené společnosti v letech 2007 -- 2012, srovnat tento podnik s odvětvím a z dostupných údajů se pokusit vytvořit nástin krátkodobého finančního plánu pro rok 2013. Závěr obsahuje shrnutí a krátké zhodnocení finanční situace analyzované společnosti.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses