Finanční analýza Autosalon Klokočka Centrum, a.s. - Liška, Martin; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tématem této bakalářské práce je finanční analýza společnosti Autosalon Klokočka Centrum, a.s. za období 2008 - 2012. Práce je rozdělena do dvou částí. První část je věnována metodickému vymezení finanční analýzy. Ve druhé části jsou vymezené postupy aplikovány na vybraném podniku. Z důvodu lepší vypovídací schopnosti jsou jednotlivé výsledky, kterých vybraný podnik dosáhl, porovnávány s konkurenčním podnikem AUTO JAROV, s.r.o. Na závěr aplikační části byla provedena predikce finanční tísně sledovaného podniku a to za pomoci bonitního a bankrotního modelu.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses