Finanční analýza firmy "ZON", s.r.o. - Brož, Michal; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na finanční analýzu firmy "ZON" s. r. o. Analýza je prováděna v letech 2008 až 2012. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, část metodickou a část praktickou. V metodické části jsou uvedeny a vysvětleny jednotlivé metody a ukazatele finanční analýzy, které jsou v práci použity. V druhé, praktické, části je představena společnost a metody a ukazatele popsané v metodické části aplikovány na společnost "ZON" s. r. o. Podle hodnot těchto ukazatelů jsou následně zhodnocena finanční situace dané společnosti. Praktická část dále obsahuje porovnání výsledků ukazatelů s průměrnými hodnotami v odvětví a se dvěma konkurenčními podniky z odvětví.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses