Finanční analýza Pivovaru Černá Hora, a.s. - Močarková, Michaela; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem bakalářské práce "Finanční analýza Pivovaru Černá Hora, a.s." je posoudit finanční zdraví podniku pomocí finanční analýzy. Práce je rozdělena na dvě části -- metodickou a praktickou. Metodická část se zabývá metodami finanční analýzy, jejími ukazateli a také představuje účetní výkazy a zdroje dat. V praktické části jsou aplikovány na mnou vybranou společnost poznatky z části metodické. V první části je představena společnost Pivovar Černá Hora a pak na základě výročních zpráv z let 2010 - 2012 je vypracována analýza základních oblastí. V závěru práce je okomentována situace společnosti, kterou lze určit díky zjištěným výsledkům.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses