Finanční analýza EUROGEMA CZ, a.s. - Kűchler, Jiří; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou finanční analýzy společnosti EUROGEMA CZ, a. s. za období let 2008 až 2012. Práce je členěna celkem na tři části. V první a druhé části je vytvořeno určité teoretické zázemí pro následné analýzy a závěry. Přesněji řečeno, první část se zabývá vymezením metodiky finanční analýzy. V této části je přinesen pohled na některé finanční ukazatele, které jsou následně používány v praktické části práce. Dále v druhé části je blíže představena následně analyzovaná společnost EUROGEMA CZ, a. s. Hlavním účelem poslední třetí části je provedení finanční analýzy této uvedené společnosti, zhodnocení získaných výsledků a vyvození patřičných závěrů.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses