Finanční analýza cestovní kanceláře Čedok, a.s. a její srovnání s konkurencí - Brožová, Lucie; Hrdý, Milan; Kuchyňa, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem bakalářské práce je provedení finanční analýzy cetovní kanceláře Čedok, a. s. a výsledné hodnoty porovnat s konkurencí. Finanční analýza je sestavována jako externí finanční analýza za roky 2008 až 2012. Bakalářská práce je rozdělena na části: metodickou, která vymezuje potřebnou metodiku, a praktickou, ve které je provedena samotná finanční analýza a porovnání výsledků s konkurencí.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses