Marketingová a mediální prezentace České filharmonie - Sedláková, Barbora (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu celkové prezentace České filharmonie, a to především po nástupu nového ředitele Davida Marečka v únoru 2011. Jsou popsány důvody, které vedly ke změně marketingové strategie České filharmonie, vycházející z jejího historického vývoje a potřeb přizpůsobit se současné moderní společnosti. Práce se zabývá převážně historií prezentace České filharmonie a podobou úspěšné marketingové a mediální kampaně s názvem "Žijeme hudbou", která započala v březnu 2012 a je reprezentována historicky prvním televizním reklamním spotem České filharmonie, který je zakončen vystihujícím sloganem "Vše nemusí být tak vážné, jak se zdá".