Marketingová a mediální prezentace České filharmonie - Sedláková, Barbora; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu celkové prezentace České filharmonie, a to především po nástupu nového ředitele Davida Marečka v únoru 2011. Jsou popsány důvody, které vedly ke změně marketingové strategie České filharmonie, vycházející z jejího historického vývoje a potřeb přizpůsobit se současné moderní společnosti. Práce se zabývá převážně historií prezentace České filharmonie a podobou úspěšné marketingové a mediální kampaně s názvem "Žijeme hudbou", která započala v březnu 2012 a je reprezentována historicky prvním televizním reklamním spotem České filharmonie, který je zakončen vystihujícím sloganem "Vše nemusí být tak vážné, jak se zdá".
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses