Efektivní daňové sazby příjmů ze samostatné činnosti v EU - Srbová, Iva; Vančurová, Alena, 1957-; Bušovská, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na průměrnou efektivní daňovou sazbu příjmů osob samostatně výdělečně činných. V první části práce je definována průměrná efektivní sazba daně a jsou uvedeny různé způsoby jejího výpočtu. Ve druhé části je práce zaměřena na srovnání konstrukčních prvků daně v jednotlivých členských zemích EU. V poslední kapitole jsou porovnávány zjištěné efektivní daňové sazby poplatníků v jednotlivých členských zemích.
Vedoucí práce: Alena Vančurová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses