Srovnání vybraných pravidel zákona o DPH v České republice a na Slovensku - Kocsisová, Tereza; Dugová, Alena, 1985-; Láchová, Lenka, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce se zabývá srovnáním vybraných pravidel DPH v České republice a na Slovensku. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. První část se krátce zabývá obecnou charakteristikou DPH a jejím vývojem v rámci harmonizace DPH. Druhá část bakalářské práce se věnuje analýze konkrétních pravidel DPH a jejich vyhodnocením. Hlavním cílem této bakalářské práce je porovnat vybraná pravidla DPH uplatňovaná na území České republiky a Slovenska. Práce tak může sloužit jako základní zdroj informací pro české plátce DPH, kteří se musí registrovat k DPH na Slovensku.
Vedoucí práce: Alena Dugová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses