Návrh systému manažerského účetnictví společnosti SIINEKO Engineering s.r.o. - Filgas, Alexandr; Král, Bohumil, 1952-; Brabec, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem práce je vytvoření systému manažerského účetnictví pro výrobní společnost působící v oblasti stavebnictví. V rámci navrženého systému bude vytvořena nová ekonomická a nákladová struktura. Dále budou nastaveny principy ocenění interně předávaných výkonů prostřednictvím vnitropodnikových cen a definovány vnitropodnikové výsledky hospodaření středisek. Celá problematika bude uzavřena návrhem kalkulačního vzorce a provedením kalkulací podle výrobkových skupin.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses