Využití informací manažerského účetnictví pro vytvoření systému hodnocení a motivace zaměstnanců - Jonášová, Michaela; Král, Bohumil, 1952-; Štráchal, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce v teoretické rovině představuje základní předpoklady fungování odpovědnostního účetnictví, různé přístupy k hodnocení a řízení pracovního kapitálu a zabývá se teorií motivace. V praktické části je zhodnocen vývoj situace na trhu stavebnictví a jeho dopad na společnost Insky spol. s r.o.. Na vybraném vzorku je provedena bližší analýza systému hodnocení ve vazbě na informace manažerského účetnictví, včetně struktury mezd, vývoje mezd a fluktuace zaměstnanců v letech 2011 2013. V závěru je zhodnocen systém odměňování ve společnosti Insky spol. s r.o. a navrženo jeho možné zlepšení.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses