Finanční analýza rodinného pivovaru Bernard a. s. - Komhäuser, Tomáš (2013)
Diplomová práce se zabývá finanční analýzou vybrané společnosti z pohledu externího analytika. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány metody a postupy finanční analýzy. V praktické části je provedena finanční analýza vybrané společnosti a zhodnocení zjištěných výsledků včetně doporučení. Součástí je i mezipodnikové hodnocení. V závěrečné části je provedeno celkové zhodnocení výsledků finanční analýzy.