Finanční analýza rodinného pivovaru Bernard a. s. - Komhäuser, Tomáš; Staňková, Anna, 1951-; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce se zabývá finanční analýzou vybrané společnosti z pohledu externího analytika. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány metody a postupy finanční analýzy. V praktické části je provedena finanční analýza vybrané společnosti a zhodnocení zjištěných výsledků včetně doporučení. Součástí je i mezipodnikové hodnocení. V závěrečné části je provedeno celkové zhodnocení výsledků finanční analýzy.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses