Dopady finančnej krízy na českú ekonomiku - Kyseľ, Juraj; Nečadová, Marta; Skála, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Predmetom diplomovej práce je popísať príčiny súčasnej globálnej krízy zhodnotiť jej dopad na českú ekonomiku. V priebehu práce sú nastienené veľké hospodárske krízy z minulosti ako aj príčinné súvislosti terajšej globálnej krízy. Detailnejšej analýze je v rámci práce podrobená obchodná spolupráca medzi ČR a Nemeckom ako hlavným obchodným partnerom, ako aj dopady krízy na bankový a podnikateľský sektor.
Vedoucí práce: Marta Nečadová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses