Finanční analýza a finanční plán SVITAP J. H. J. spol. s r. o. - Stejskalová, Jana; Marek, Petr; Škerlíková, Tatiana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce na téma Finanční analýza a finanční plán Svitap J. H. J. spol. s r.o. analyzuje hospodaření společnosti za období 2007 až 2012 a na základě této analýzy je nastíněn finanční plán společnosti na rok 2013. Metodický úvod zastupuje první ze tří částí práce. V této části nalezneme metody, poměrové ukazatele a modely sloužící jako podklad pro provedení praktické části. Navazující druhá část představuje nejdříve samotnou společnost a následně hodnotí výsledky analýzy, získané z aplikace popsaných metod na získaná data společnosti. S vybranými poměrovými ukazateli bylo provedeno srovnání se třemi českými podniky a průměrnými hodnotami vykazovanými v odvětví. Závěrečná část připadá na nástin finančního plánu pro rok 2013 složeného z plánovaného výkazu zisku a ztráty a plánované rozvahy.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses