Finanční analýza a finanční plán podniku Profarma - Produkt, s.r.o. - Rudá, Šárka; Hrdý, Milan; Bobek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce si klade za cíl zpracovat finanční analýzu podniku PROFARMA-PRODUKT, s.r.o. za období 2008 -- 2012 a nastínit krátkodobý finanční plán. Práce je rozdělena do tří stěžejních částí. Metodická část popisuje a vymezuje použitý teoretický aparát. Analytická je zpracováním finanční analýzy podniku, interpretací výsledků a posouzení finančního zdraví. Poslední část je věnována sestavení krátkodobého finančního plánu společnosti na rok 2013.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses