Zdanění firem efektivní zdanění a další vybrané ukazatele - Horák, Štěpán; Vítek, Leoš, 1970-; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce se zabývá problematikou efektivních daňových sazeb v korporátním sektoru v Evropské unii. Teoretická část se zaměřuje na teoretický popis pojmu efektivní daňová sazba a metodiku stanovení efektivních daňových sazeb. Praktická část se zaměřuje na analýzu efektivní korporátní daňové sazby ve státech Evropské unie.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses