Řízení a financovaní vybraných vysokých škol v zahraničí - Beznosková, Marie; Vítek, Leoš, 1970-; Slintáková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá systémem financování a řízení vysokých škol v České republice a ve Velké Británii. V první části je charakterizováno vysokoškolské vzdělávání v České republice a ve Velké Británií. Druhá část se věnuje rozdílům ve financování českých vysokých škol a také struktuře příjmů britských vysokoškolských institucí. Poslední část práce se zabývá financováním vybraných vysokých škol a jejich strukturou řízení. Je zde provedeno srovnání zdrojů příjmů a hodnocení vybraných vysokých škol pomocí mezinárodních žebříčků a poměrových ukazatelů.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses