Finanční analýza pivovaru Primátor a.s. - Hrubý, Tomáš; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou náchodského pivovaru - společnosti PRIMÁTOR a.s. Jejím cílem je posoudit finanční zdraví podniku, vymezit jeho silné a slabé stránky. Případně vyvodit doporučení, která by mohla slabé stránky eliminovat. Práce se dělí do tří částí. První je metodická, objasňuje pojem finanční analýza, důvody pro její podstoupení a postup, kterým bude následně provedena ve třetí části. Druhá část ve stručnosti představuje a charakterizuje pivovar. Společnost je testována v pěti obdobích v letech 2008 -- 2012. Shrnutí a ucelená diagnóza finančního zdraví podniku se nachází v závěru práce.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses