Finanční analýza firmy DACHSER, Czech Republic, a.s. - Urban, Pavel; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Autor se v této práci zabývá analýzou společnosti DACHSER Czech Republic a.s. Práce je členěna do dvou částí, přičemž první část je věnována teorii finanční analýzy a popisuje jednotlivé metody, ukazatele a pojmy, které jsou prakticky aplikovány v další části práce. Druhá část práce, část metodická, obsahuje představení společnosti, po kterém následuje aplikace poznatků z teoretické části na konkrétní data společnosti z let 2010 -- 2012. Provedení finanční analýzy a meziroční srovnání výsledků jednotlivých ukazatelů je zakončeno vyhodnocením finanční situace společnosti.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses