Finanční analýza AŽD Praha s.r.o. - Šebík, Jan; Daněk, Stefan Svatopluk; Janičíková, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce zpracovává finanční analýzu společnosti AŽD Praha s. r. o. z pohledu externího analytika za období hospodářských let 2007/08--2011/12. AŽD Praha s. r. o. je porovnávána s odvětvovou třídou CZ-NACE 42.12 a individuálně se společnostmi Subterra, a. s. a ELTODO dopravní systémy, s. r. o. Práce je rozdělena na tři hlavní části. V metodické části je vymezena terminologie a použité ukazatele, jakožto základ pro finanční analýzu. Druhá část popisuje obor podnikání AŽD Praha s. r. o. a identifikuje analyzovanou konkurenci. Ve třetí, stěžejní části je provedena finanční analýza společnosti a komparace s konkurencí.
Vedoucí práce: Stefan Svatopluk Daněk
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses