Komparativní analýza turistické nabídky destinace - Mertl, Ondřej; Luštický, Martin, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Švanda, Pavel (2015)
Bakalářská práce se zaměřuje na zhodnocení aktuální turistické nabídky města Třebíče ve vztahu k hlavním trendům cestovního ruchu a především požadavkům návštěvníků, které z těchto trendů vychází. Cílem práce je identifikovat hlavní trendy cestovního ruchu a tyto trendy převést do konkrétních požadavků návštěvníků města. Na základě výsledků ankety mezi návštěvníky pak navrhnout opatření ke zlepšení turistické nabídky města. K tomu práce využívá i dobrých praktik z jiných turistických destinací. Tyto dobré praktiky z jiných turistických destinací jsou podloženy věrohodnými internetovými zdroji.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Martin Luštický
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: cestovní ruch; marketingový management; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; marketing management; bachelor's theses