Strategická analýza podniku Pivovar Jihlava, a.s. - Bauer, Michal (2014)
Diplomová práce pomocí teoretických poznatků analyzuje a hodnotí současnou situaci Pivovaru Jihlava, a. s. Práce obsahuje analýzy vnitřního a vnějšího okolí podniku, prostřednictvím kterých jsou specifikovány silné a slabé stránky a příležitosti a hrozby. Na základě získaných informací jsou navržena opatření vedoucí k rozvoji a vylepšení současné pozice společnosti na trhu