Strategická analýza podniku Pivovar Jihlava, a.s. - Bauer, Michal; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Tužová, Julie (2014)
Diplomová práce pomocí teoretických poznatků analyzuje a hodnotí současnou situaci Pivovaru Jihlava, a. s. Práce obsahuje analýzy vnitřního a vnějšího okolí podniku, prostřednictvím kterých jsou specifikovány silné a slabé stránky a příležitosti a hrozby. Na základě získaných informací jsou navržena opatření vedoucí k rozvoji a vylepšení současné pozice společnosti na trhu
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: strategický management; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; PEST analýza; Porterův model 5 sil; diplomové práce; strategic planning; financial analysis; master's theses