Analýza hodnoty značky společnosti Student Agency - Čalkovská, Eva; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Komárková, Lenka, 1976- (2014)
Diplomová práce se zabývá analyzováním hodnoty značky vybrané společnosti pomocí modelu customer-based brand equity. Teoretická část práce je zaměřena na vysvětlení pojmů a metod měření hodnoty značky. Praktická část práce je následně věnována analýze jednotlivých determinantů a jejich vlivu na celkovou hodnotu značky
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: oceňování obchodní značky; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; valuation of brand name products; master's theses