Podnikatelský projekt - založení sportovního centra - Vlčková, Dominika (2014)
Cílem mé práce je zpracování kvalitního podnikatelského projektu směřujícího k založení sportovního centra a zjištění, v jakých nákladech a za jaké časové období je možné, při zachování optimálních podmínek, otevřít toto centrum. Zároveň s tím bych chtěla zjistit, jaký je vztah mladých lidí k aktivnímu sportování. V teoretické části budou popsány jednotlivé kroky potřebné k vytvoření kvalitního podnikatelského projektu. V praktické části pak budou tyto kroky uvedeny do praxe, tzn. od vytvoření definiční tabulky, přes organizační strukturu projektového týmu až po vytvoření přehledu plánovaných nákladů a popsání systémů sloužících k usměrňování daného projektu