Podnikatelský projekt - založení sportovního centra - Vlčková, Dominika; Syrovátka, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jaša, Martin (2014)
Cílem mé práce je zpracování kvalitního podnikatelského projektu směřujícího k založení sportovního centra a zjištění, v jakých nákladech a za jaké časové období je možné, při zachování optimálních podmínek, otevřít toto centrum. Zároveň s tím bych chtěla zjistit, jaký je vztah mladých lidí k aktivnímu sportování. V teoretické části budou popsány jednotlivé kroky potřebné k vytvoření kvalitního podnikatelského projektu. V praktické části pak budou tyto kroky uvedeny do praxe, tzn. od vytvoření definiční tabulky, přes organizační strukturu projektového týmu až po vytvoření přehledu plánovaných nákladů a popsání systémů sloužících k usměrňování daného projektu
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: projektový management; podnikatelské projekty; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; project management; business planning; bachelor's theses