Studie zdrojů pro lokální otopy v Sezimově Ústí - Ledvinková, Markéta (2014)
Tématem bakalářské práce je " Studie zdrojů pro lokální otopy v Sezimově Ústí." Cílem práce je zjištění struktury zdrojů energie, které využívají občané ve městě Sezimovo Ústí, spokojenosti občanů se současnými lokálními otopy a smogovou situací s ovzduším, která nastává s každou zimní sezónou. Dále zkoumá jejich postoj a informovanost ohledně rychle rostoucích dřevin, jejich možný zájem v případě nabídky na změnu otopu a v neposlední řadě faktory ovlivňující toto rozhodnutí