Studie zdrojů pro lokální otopy v Sezimově Ústí - Ledvinková, Markéta; Syrovátka, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vetýšková, Lenka (2014)
Tématem bakalářské práce je " Studie zdrojů pro lokální otopy v Sezimově Ústí." Cílem práce je zjištění struktury zdrojů energie, které využívají občané ve městě Sezimovo Ústí, spokojenosti občanů se současnými lokálními otopy a smogovou situací s ovzduším, která nastává s každou zimní sezónou. Dále zkoumá jejich postoj a informovanost ohledně rychle rostoucích dřevin, jejich možný zájem v případě nabídky na změnu otopu a v neposlední řadě faktory ovlivňující toto rozhodnutí
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: alternativní energetické zdroje; rychle rostoucí dřeviny; sociologický výzkum; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; alternative energy sources; fast growing woody plants; sociological research; bachelor's theses