Využití specifických motivačních nástrojů v praxi - Myslivcová, Kristýna (2014)
Práce se zabývá využitím specifických motivačních nástrojů v praxi. Vychází z poznatků motivačních teorií a z podstaty základních motivačních nástrojů, které jsou v praxi uplatňovány. Klade důraz na využití zpětné vazby, která je nedílnou součástí motivace a neměla by být opomíjena. Cílem této práce je zjistit, jakým způsobem funguje konkrétní motivační nástroj ve vybrané organizaci, zda byla naplněna očekávání spojená s jeho zavedením