Využití specifických motivačních nástrojů v praxi - Myslivcová, Kristýna; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Míková, Irena (2014)
Práce se zabývá využitím specifických motivačních nástrojů v praxi. Vychází z poznatků motivačních teorií a z podstaty základních motivačních nástrojů, které jsou v praxi uplatňovány. Klade důraz na využití zpětné vazby, která je nedílnou součástí motivace a neměla by být opomíjena. Cílem této práce je zjistit, jakým způsobem funguje konkrétní motivační nástroj ve vybrané organizaci, zda byla naplněna očekávání spojená s jeho zavedením
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: personální management; organizační chování; motivace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; personnel management; organizational behavior; motivation (psychology); bachelor's theses