Podnikateľský zámer v zahraničí reštauračno-spoločenské zariadenie - Kocún, Matúš; Valentová, Jana; Dragula, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Podstatou tejto diplomovej práce je zanalyzovať podnikateľské podmienky pre otvorenie spoločensko-reštauračného zariadenia na pobreží Čierneho mora v Bulharsku, ktoré by bolo orientované na slovenských a českých turistov. Hlavným cieľom je zistiť, či by takýto projekt bol na jednej strane pre turistami prijatý a na druhej strane pre podnikateľa finančne lákavý. Preto po sumarizácií všetkých nazbieraných informácií, je potrebné rozhodnúť sa pre určitú variantu podnikateľského plánu, ktorý by bol skutočne realizovateľný. Súčasťou práce sú aj návrhy ďalších podnikateľských možnosti , ktoré by podnikateľské portfólio a aktívny podnikateľský čas počas roka zväčšili.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses