Franšízová spolupráce. Podnikatelský plán. - Kraina, Ondřej (2014)
V bakalářské práci se věnuji podnikatelskému plánu, jehož hlavním cílem je ověření, zda konkrétní podnikatelský záměr je vhodný pro realizaci. Teoretická část práce se zabývá konstrukci podnikatelského plánu, která byla sestavena na základě informací získaných z odborné literatury. V praktické části jsou tyto informace aplikovány do konkrétního případu, a to založení firmy a následně otevření prodejny zabývající se prodejem pánské konfekce.