Franšízová spolupráce. Podnikatelský plán. - Kraina, Ondřej; Zadražilová, Dana, 1958-; Izera, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
V bakalářské práci se věnuji podnikatelskému plánu, jehož hlavním cílem je ověření, zda konkrétní podnikatelský záměr je vhodný pro realizaci. Teoretická část práce se zabývá konstrukci podnikatelského plánu, která byla sestavena na základě informací získaných z odborné literatury. V praktické části jsou tyto informace aplikovány do konkrétního případu, a to založení firmy a následně otevření prodejny zabývající se prodejem pánské konfekce.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses