Sociální podnikání - Hrbková, Jana (2014)
Předložená diplomová práce analyzuje a hodnotí současný stav sociálního podnikání v Praze a v Plzeňském kraji. Na základě empirické analýzy vyhodnocuje rozdíly v povědomí a v názorech veřejnosti na koncept sociálního podnikání a analyzuje přínosy vybraného sociálního podniku pro jeho zaměstnance. Hlavním přínosem práce je formulace konkrétních doporučení, jež mohou napomoci rozvoji sociálního podnikání v České republice