Sociální podnikání - Hrbková, Jana; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Nový, Jan, 1966- (2014)
Předložená diplomová práce analyzuje a hodnotí současný stav sociálního podnikání v Praze a v Plzeňském kraji. Na základě empirické analýzy vyhodnocuje rozdíly v povědomí a v názorech veřejnosti na koncept sociálního podnikání a analyzuje přínosy vybraného sociálního podniku pro jeho zaměstnance. Hlavním přínosem práce je formulace konkrétních doporučení, jež mohou napomoci rozvoji sociálního podnikání v České republice
Vedoucí práce: Jana Krbová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: sociální politika; sociální podniky; sociálně ohrožené skupiny; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; social policy; social enterprises; people with social disabilities; master's theses